Produs Almasicily cadou la orice comanda in perioada 25 Februarie - 8 Martie 2022.

 

Martisorul e delicios.

Pana pe data de 1 martie avem o surpriză KooKoo pentru tine. Fiecare comanda vine cu un martisor cadou de la AlmaSicily.

Tot ce trebuie sa faci este sa plasezi o comanda, iar noi ne asiguram ca vei primi cadou unul din trei produse:

"Noci di Sicilia 50g", "Mandorle di Sicilia 50g" sau "Miere Siciliana din Flori de Portocal."

 

***Campania este valabila in limita stocului disponibil, in perioada 25 Februarie 2022 - 8 Martie 2022.

Migdale Siciliene Ecologice, Almasicily 50 grame

Doar migdale 100% organice, decojite și naturale, recoltate între Agrigento și Caltanissetta. Crescute fara tratamente, medicamente, pesticide. Acestea cresc senzația de satietate si tin la distanta glicemia si colesterolul. Bogate in proprietați anti-imbatranire si antioxidante datorita vitaminei E si polifenolilor.

Miere Siciliana din Flori de Portocal Ecologica,

Almasicily 90 grame

Un borcan cu miere organica pretioasa dintr-o singura floare, extrasa prin centrifugare la rece: deschide-l si vei simti aroma intensa a florilor de portocal si aroma pasunilor insorite ale Siciliei. Mierea organica de floari de portocal de la Almafruits are o aroma de citrice cu o nota acida.

Miez de Nuci Siciliene Ecologice,

Almasicily 50 grame

Pachet de buzunar de patruzeci de grame, care este echivalentul dublu al cantitatii minime zilnice recomandate de medic. Sursa naturala de melatonina, care ajuta la combaterea insomniei si serveste atat ca medicament natural antiinflamator, cat si ca medicament anticancerigen.