10% reducere la cadourile de martisor pentru un inceput de primavara cu spor.

Pe langa traditionalul ghiocel noi iti oferim sugestii de cadouri alternative pentru femeile speciale din viata ta. Un mic pont: florile sunt un MUST. Nu uita sa faci lucrurile bine pana la capat.

Rise and shine

Manifesta-ti iubirea si recunostinta cu efervescenta si ofera-I in dar un pachet cu produse atent selectate, menite sa ii aduca clipe de relaxare si multe zambete.”

 ● Produse craft  ● Livrare Gratuita la comenzi de min. 250 lei

La vie en ROSE

Pentru ca stim ca vrei sa o surprinzi cu ceva fix pe gustul ei, am creat acest pachet care contine o selectie de produse Alt_Fel, de la branduri independente care pun toata grija si dedicatia in procesul lor de fabricatie.

  ● Produse craft  ● Livrare Gratuita la comenzi de min. 250 lei

Un 6 pack cat inima mea

Si cand termini de dat cadourile, si cand poti sa spui ca a trecut si Valentine's, si cand a trecut si Dragobetele, si toata debandada asta cu florile, si cand se strang tarabele cu cu tinichele, si cand poti sa stai linistit ca nu ai uitat sa cumperi ceva, ah, am uitat sa cumpar la birou! N-am uitat ca n-am fost anu asta la birou :) Phiu! Deci cand se termina toate astea, atunci e timpul pentru mine. De sase ori in sase feluri.

  ● Produse craft  ● Livrare Gratuita la comenzi de min. 250 lei

Stai cu noi

Multumim!